Pages

...Selamat Datang ke Duniaku...

"Orang yang cemerlang melihat setiap halangan sebagai peluang untuk mengasah potensi, manakala orang yang tidak cemerlang menganggap setiap halangan sebagai alasan yang menyebabkan kemundurannya"

:::Jom Borak:::


ShoutMix chat widget

:::Klik la:::

Sabtu, 1 Mei 2010

hari yg agak lesu...

salam sume.. adesss... agk penat la ari ni... bermulanye dgn pg td... kua sarapan dgn ayh... pas tu time kat kedai mkn tetibe henset ku berbunyi.. tet tet tet... bunyi mesej.. aku pn bc... kakak aku yg sms rupenye... dia tnye... kak eja balik banting ke? free x? jom jln2... wah... hati aku pn trus berbunga2 kalo org ajk pg shopping ni... almaklumlah... mmg aktiviti paling digemari... hehehehehe...
 so balik umah je trus la siap2 dgn penuh semangat ni... nk g shopping dgn kakak2 ku... pas tu dlm kul 10 kakak aku pn smpai umah.. borak2 la dulu... jmpe anak sedare yg dh lame xjmpe... rindu kot tgk gelagat diorg... hehehehehe...
pas tu kak eja pn siap2 dan kitorg pn kua... tmpt yg dituju jusco bkt tinggi, klang... hepi bdk2 tu... siap nyanyi2 lg dlm kete... kete byk ari ni... ye la kan... cuti hari buruh... then dlm lbh kurg 1 jam perjlnan kitorg pn smpai la kat jusco bkt tinggi.. smpai2 je perut lpr... so ape lg... tmpt first yg dituju tmpt mkn la... hahahaha...
kakak2 ku pilih pizza hut tmpt utk mkn... then bru je duduk xsmpai 1 minit... kring3x... henset kakak aku berbunyi... dia ckp suami dia suh balik... mak mertua dia sakit tenat...
aduhhh.... kesian sgt bdk2 tu td... xsempat nk mkn pn... order pn belum... kne balik dh... aku tgk pn sayu je... kesian kat bebudak tu... tgh hepi2 tetibe ade pulak musibah menimpa diorg...
then ni mak mertua kakak aku dh meninggal ptg td... innalillahi wainnailaihi raji'un... takziah diucapkan kpd keluarga mertua kakak aku... semoga rohnye dicucuri rahmat...
ok la... smpai cni dulu post kali ni.. nati akn disambung dgn cite2 lain pulak... bye...

Read more: http://www.arcx13.com/#ixzz0mOjuXa00 Under Creative Commons License: Attribution No Derivatives

1 comments:

Prince berkata...

patot la nampak lain je...
nampak ke?tak nampak pn...
takpelah ape yg berlaku dh tertulis...
kita hanya merancangkan...
allah yg tentukan...